Hoe ik begon met diëtistenpraktijk Balance2beFit

In September 2015  heb ik mijn diëtistenpraktijk Balance2beFit voeding- en dieetadvies gestart. Sinds februari 2016 heb ik mezelf gevestigd als diëtist in Veenendaal en Otterlo. Wil je er zeker van zijn dat ik aanwezig ben op een van deze locaties, stuur mij dan een berichtje via het contactformulier of mailtje.

Daarnaast heb ik sinds juni 2017 een eigen praktijk in Ederveen. Elke 1e en 3e vrijdag van de maand huur ik een kamer bij de Huisartsenpraktijk Ederveen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. De locaties en contactformulieren vind je hier:

Zakelijke mogelijkheden voeding en diëtetiek

Verder vind ik het ook erg leuk om meer informatie over voeding te geven door middel van een interactieve presentatie, supermarkttour of andere mogelijkheden naar wens. Ik heb dit onder andere al gedaan bij bedrijven, kinderdagverblijven en scholen. Wil je je eigen personeel wat meer informatie geven over gezonde voeding en bewegen, dan wil ik jullie daarbij graag helpen. Stuur een berichtje naar info@balance2befit.nl.

Opleiding en Cursussen

Ik vind het belangrijk om mijn kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Dit probeer ik te doen door verschillende cursussen en opleidingen te volgen.

  • In december 2016 heb ik mijn Post-HBO Kinderdiëtetiek succesvol afgerond. Lees hier meer over Kinderdiëtetiek.
  • In Juni 2018 heb ik mijn Post-HBO Voeding en Diabetes behaald waardoor ik je nog beter kan begeleiden bij voeding met diabetes type 1 of 2.

Meer weten? Mail naar info@balance2befit.nl of kom eens langs in één van de diëtistenpraktijken.