Kinderdiëtist Balance2BeFit

Als je op zoek bent naar een kinderdiëtist ben je bij Balance2BeFit aan het juiste adres. Aan de hand van gezonde voeding en een persoonlijke ondersteuning krijgt ieder kind wat het op hun leeftijd nodig heeft. Gezond eten en een verantwoorde levensstijl lijkt zo vanzelfsprekend. Toch kan dit door verschillende invloeden moeilijker zijn dan gedacht.

Hierbij kun je denken aan een beperking die wordt veroorzaakt door een voedingsintolerantie, allergie of andere medische redenen. Zo zijn voedselallergieën, lactose- en gluten intolerantie veel voorkomend bij kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Tevens komt helaas ook overgewicht steeds vaker voor bij deze leeftijd. Om u hierbij te helpen staat de kinderdiëtist van Balance2BeFit graag voor je klaar. Met een persoonlijke benadering en op maat gemaakte voedingsadviezen en schema’s werken we toe aan een verantwoord eetpatroon dat de gezondheid van het kind ten goede komt.

Elk kind kan gebruik maken van de kinderdiëtist. Aan de hand van een op maat gemaakt traject werken we samen met jou toe naar een verantwoorde levensstijl. Uiteraard kun je daarbij een persoonlijke en professionele begeleiding verwachten.

Begeleiding van een kinderdiëtist

Een kind vraagt om een ander voedingsadvies dan een volwassene. Een kinderdiëtist kan helpen en adviseren bij het veranderen van het eetpatroon, maar biedt ook begeleiding als het gaat om lichamelijke klachten. Hierbij kun je denken aan kinderen met Coeliakie, reflux, overgewicht, ondergewicht of diverse voedselallergieën zoals koemelkallergie.

Om ervoor te zorgen dat ze toch de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen is de hulp van een kinderdiëtist vaak noodzakelijk. Ook als jouw kind hinder ondervindt van obstipatie, diarree of niet wil eten staat Balance2BeFit graag voor je klaar. Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek bepalen we samen de doelen die je wilt bereiken voor jouw kind. Ook gaan we dieper in op de oorzaak van deze verstoringen en bepalen we of daar medische redenen voor zijn.

Aan de hand van dit gesprek wordt er samen gekeken naar een passend advies. Meestal wordt er een vervolgafspraak gepland waarin er eventueel aanpassingen of meer adviezen kunnen worden verstrekt.

Als je op zoek bent naar een kinderdiëtist staat

Balance2BeFit graag voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Neem contact op