Balance2beFit start een Fit-uurtje in Otterlo.

Iedereen vanaf 16 jaar kan vanaf maandag 23 mei zes weken lang en twee maal per week meedoen met een laagdrempelige circuit fitnesstraining. Hierbij train je kracht en conditie wat een goede combinatie is voor uw gezondheid en uithoudingsvermogen.
De trainingen zijn op maandagavond van 19.45 tot 20.45 uur en woensdagochtend van 8.45 tot 9.45 uur in de buitenlucht op het schoolplein van de Ericaschool. Kosten voor deelname bedraagt € 30,00 inclusief, koffie, thee of iets fris. Bij (heel) slecht weer wordt uitgeweken naar het Dorpshuis. In dat geval komt er per keer dat dat nodig is € 2,50 bij.

Tevens is het mogelijk om deze 6 weken te combineren met een Summer Challenge. Je wordt hierbij begeleid op het gebied van voeding. Dit is dé perfecte manier om met behulp van gezonde voeding in combinatie met sporten topfit de zomer in te gaan.

Tijdens deze 6 weken krijgt u een intakegesprek van een uur waarbij er samen gekeken wordt naar uw huidige voedingspatroon. U krijgt daarna een voedingsschema op maat waarbij er rekening wordt gehouden met verschillende factoren zoals uw doel, gewicht en leeftijd. Daarnaast is er elke week een groepsbijeenkomst waar u uw vragen stellen aan uw groepsgenoten of aan mij. Tevens zijn er drie weeg- en meet moment om de resultaten bij te houden.

Dit alles is maar voor €95 euro! Normaal kost deze begeleiding €145 euro!  

Bent u enthousiast geworden en/of zou u graag meer informatie willen? reageer dan hieronder of neem telefonisch contact op via 06-23993484.